Gerart kamphuis 039
Wethouder eva naam tuin
Foto 14

Groepsagenda groep 4

m d w d v z z
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Banners groep 4

Groep 4

Welkom op de groepspagina van groep 4. Op deze pagina kunnen jullie alle groepsnieuwtjes vinden en natuurlijk foto's van onze belevenissen. 

In onze groep zitten 32 kinderen. We hebben dit jaar meester Walter. Op maandag en dinsdag is juf Amy er ook om de meester te helpen.

We leren dit jaar de tafels en ook andere sommen, ook krijgen we voor het eest taal en spelling. We oefenen heel veel met lezen, om later in het schooljaar ook begrijpend lezen te krijgen.

Natuurlijk doe we ook creatieve vakken. We hebben op dinsdag en vrijdag tekenen/knutselen en op vrijdag ook muziek/drama. Twee keer in het jaar hebben we techniekmiddag.

Met zo'n grote groep kunnen we leuk spelen. Soms hebben we ook ruzie. We leren dit zo goed mogelijk op te lossen met de kanjertraining. We doen dan vertrouwensoefeningen, praten met elkaar en luisteren naar het verhaal van Max en de klas.

We hopen dat u af en toe eens komt kijken op onze pagina!

Lekker lui lezen

Lekker lui lezen

Even lekker lezen op je eigen plekje!

Lekker lui lezen
Lekker lui lezen
Lekker lui lezen

voorleeswedstrijd

tafels en bloon

tafels en bloon

Beste ouders,

In de week na de herfstvakantie moeten alle kinderen de tafel van drie beheersen. Juf Amy en ik zullen in deze week alle kinderen die de tafel van drie nog niet beheersen overhoren. De tafel van  vier en vijf komen ook na de herfstvakantie mee naar huis. Deze tafels gaan we pas in de tweede week na de herfstvakantie actief overhoren. 

spelling/bloon:

Na de herfstvakantie starten we met blok 3 van de taal- en spellingmethode. De nieuwe woorden staan klaar om te oefen op bloon.nl. De kinderen krijgen ook de woorden mee op papier. De cat. zijn o.a woorden met drie medeklinkers op het eind en woorden op aai, ooi en oei. U kunt in de groepsagenda zien wanneer het signaal- en controledictee zijn.

Wat een hitte...

Wat een hitte...

Wat een warme eerste schoolweken hebben we achter de rug. Gelukkig hebben we ook al een waterfeest gehad, om wat af te koelen.

De foto's van het waterfeest kunt u op de facebookpagina zien. U kunt hier wat foto's zien van een eerdere warme dag.

Wat een hitte...

Opening lustrumjaar.

Onze school bestaat dit jaar 30 jaar! We hebben dit bijzonder jaar geopend met een nieuw schoollied en met gebak!

In maart hebben we een speciale feestweek om deze mijlpaal te vieren.

schoolreis Duinrel

Het was weer een geweldige dag! Het weer was precies goed. Niet te warm, maar ook niet te koud. Het was niet zo heel druk, dus we hoefden niet heel lang te wachten voor de attracties.