20130614 091540
Img 8171
Groep5

Digitale memo

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Noordeinde Nieuws

Meester Hans gaat met pensioen!

maandag 22 mei 2017
Meester Hans gaat met pensioen!

Noordeinde Nieuws 14

dinsdag 16 mei 2017
Noordeinde Nieuws 14

Klik hier voor de nieuwsbrief 'Noordeinde Nieuws'.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Stuur een e-mail naar info@noordeinde.unicoz.nl en wij zullen u toevoegen aan ons e-mailbestand. 

Vrijwilligers gezocht

dinsdag 16 mei 2017

Terugblik op de lustrumweek!

dinsdag 9 mei 2017

Feestweek

woensdag 5 april 2017
Feestweek

Wat was het een geweldige week!

Na de gezamenlijke warming-up hebben we gesport tijdens de sportdag XL. Dinsdag hebben we geleerd hoe we over een touw moeten lopen, hoe we een bordje omhoog houden en nog veel meer. Circus Nevermind en ID-college; bedankt! Woensdag was de bioscoop dag; leuke films zoals Sing, Finding Dory en Meester Kikker hebben we gekeken onder het genot van wat drinken en natuurlijk... popcorn! Donderdag zijn we heel creatief beziggeweest en hebben we heerlijke hapjes gemaakt voor het galadiner 's avonds. Na al dat harde werk is het belangrijk om even te ontspannen; dat kon in de beautysalon waar ouders de leerlingen een make-over gaven. Vervolgens konden de leerlingen lekker dansen bij de disco in de aula. Donderdagavond zag iedereen er ontzettend mooi uit en konden wij genieten van alle lekkere hapjes! Vrijdag mochten de leerlingen een uurtje later naar school. Eenmaal op school gingen ze in groepjes door de wijk om een speurtocht te doen, georganiseerd door YMCA Zoetermeer. Toen alle leerlingen weer terug waren hebben we lekker patat een een ijsje gegeten. We hebben de feestweek afgesloten met een gezellig samenzijn op het grote plein achter de school waar we nog eens onze nieuwe schoollied hebben gezongen!

Alle ouders en verzorgers die hebben geholpen; heel erg BEDANKT! 

Opening lustrumweek!

vrijdag 24 maart 2017
Opening lustrumweek!

Wat een feest! Vanmiddag hebben we ons lustrum geopend met een modeshow van onze nieuwe school t-shirts en nieuwe sportoutfits! Daarna kwam Brassband DreamTeam ShowTime een mooie show geven en zijn we achter de band, in een lange stoet met alle kinderen en ouders, door de wijk gegaan!

Hoera, Noordeinde 30 jaar!!

The Voice Kids

vrijdag 10 maart 2017
The Voice Kids

Gisteren was onze school te zien in de uitzending van The Voice Kids! Vorig schooljaar werden alle kinderen en leerkrachten verrast met een cameraploeg en BN'er Jamai: zij kwamen opnames maken en Kelby - onze groep 8 leerling van vorig schooljaar - mocht door naar The Blind Auditions. Alle kinderen van onze school moesten verzamelen op het schoolplein om Kelby te verrassen. Helaas is Kelby niet door naar de volgende ronde... maar we zijn wel heel erg trots op je en wensen je veel succes in de toekomst!

The Voice Kids
The Voice Kids
The Voice Kids

Open dag wijkscholen

vrijdag 10 maart 2017

Peuterochtend

vrijdag 10 maart 2017
Peuterochtend

Woensdag 22 maart hebben wij weer een peuterochtend! Op deze ochtend zijn peuters van harte welkom bij ons in de kleuterklas. We gaan van 9 uur tot 10:15 uur gezellige activiteiten doen en voor de mama's en papa's is er koffie en thee. De Drie Ballonnen is deze ochtend ook aanwezig en zullen meehelpen bij de activiteiten. 

Voorleeskampioen

woensdag 22 februari 2017
Voorleeskampioen

Gisteren was de voorleeswedstrijd in de hoofdbibliotheek. Leerlingen van verschillende scholen moesten een stukje voorlezen. Onze schoolkampioen, Damian uit groep 8, heeft dit weer fantastisch gedaan en is door naar de volgende ronde! Goed gedaan en succes!