Img 0192
20130614 091551
Img 5249

Groepsagenda groep 8

m d w d v z z
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Banners groep 8

Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8! Leuk dat u deze bezoekt. We hopen dat u dat dit jaar regelmatig doet, want we gaan hierop veel informatie en foto's van onze activiteiten plaatsen.

 

schoolkamp vrijdag 2 juni

schoolkamp vrijdag 2 juni

schoolkamp donderdag 1 juni

schoolkamp donderdag 1 juni

De donderdag begon met de verjaardag van meester Hans. Hij werd door alle kinderen toegezongen voor het ontbijt. Hij kreeg van de kinderen een bon om te gaan eten bij Shabu Shabu, een lekker luchtje, een nieuwe buitenlamp en lekkere pinda's.. De donderdag stond in het teken van de Olympische Spelen. We speelden het spel: Ren Je Rot. We moesten allemaal twee a-4tjes lezen met info over de Olympische Spelen. We werden verdeeld over 4 teams en moesten zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Ieder goed antwoord leverde één snoepje op die we na afloop mochten verdelen. Wat hebben we gerend! 's Middags hebben we gevoetbald, blind lijnbal gespeeld en gebasketbald. Tot slot hebben we de Olympische dag afgesloeten met een estafettespel in het zwembad.

Hierna lag er op het voetbalveld een zeepbaan klaar en konden we lekker glijden. 

Schoolkamp woensdag 31 mei

Schoolkamp woensdag 31 mei

Woensdagochtend zijn we om 7 uur wakker gemaakt door de jongens, daarna gingen we met z'n allen ontbijten en naar het bos spelletjes spelen. We deden water, vuur en spons, verstoppertje andersom en het dierengeluidenspel. Toen gingen we weer naar het kamphuis om te lunchen en daarna kregen we teams voor in de gymzaal en in het zwembad. Toen hadden we bijna 2 uur ons zelf vermaakt door het lekkere weer en gingen we met 2 teams slagbal spelen en toen gingen we weer aan de tafels voor het avondeten: bami, kip/kalkoen, kroepoek en een lekker toetje. Vanavond hebben we filmavond en gaan we chillen in onze pyjama met knuffel.

Groetjes uit Putten van de hele klas.

Celine & Danique

schoolkamp dinsdag 30 mei

schoolkamp dinsdag 30 mei

Dinsdagochtend vertrokken wij met z'n allen om 10 uur naar de Peppelhoeve in Putten. De bus was wat laat, maar we zijn op tijd aangekomen. Toen we binnenkwamen, gingen we eerst de kamers indelen. Zodra we de kamers wisten, gingen we onze spullen uitpakken. We gingen lunchen, dat deden we onder een grote partytent met z'n allen. We hadden een uurtje pauze om even iets voor jezelf te doen. Toen gingen we avondeten. Daarna kregen we uitleg over de spellen die we gingen doen, onder andere levend stratego en smokkelspel. We gingen terug naar het kamp, waar we een pyjama modeshow gingen doen. Noach en Amanda waren mr en miss pyjama. Van slapen is niet erg veel gekomen. Iedereen is vandaag dan ook erg moe.

Sjors en Fiene

2e plaats BankBattle !

2e plaats BankBattle !

Woensdag 17 mei heeft de Rabo BankBattle 2017 plaatsgevonden! In een race tegen de klok gingen gingen we de strijd met 12 andere scholen binnen onze cluster aan. De spannende BankBattle testte onze parate kennis en computervaardigheden.

Het succesvol afronden van Rabo BankBattle vereiste tactiek, strategie en vooral klassikaal samenspel. Over heel Nederland startten alle deelnemende klassen met het uitvoeren van praktijkopdrachten en het beantwoorden van vragen. Deze hadden onder andere betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteerde dit in een geheime BankBattleCode die moest worden ingevoerd alvorens we de klassikale eindopdracht konden doen. Na 2929 seconden waren we klaar! Deze tijd was niet de winnende, helaas! Maar leverde wel een prachtige 2e plaats op. Prima gedaan groep 8 !!

Paaslunch

Paaslunch

Galadiner

Galadiner

Circus Nevermind - de foto's

Circus Nevermind - de foto's

Sportdag op het ONC

Sportdag op het ONC

We zijn de lustrumweek goed begonnen. We hebben de hele dag lekker gesport op het ONC. Daar was voor ons een hele leuke dag georganiseerd door docenten van het ONC. We konden o.a. tafeltennissen, een spelletje hockey spelen, voetballen en natuurlijk die gave klimwand beklimmen. Om 14:00 uur zijn wij weer terug gereden. We sloten de dag af met een ijsje. ONC...bedankt voor de organisatie van deze dag !

High tea met juf Saskia

High tea met juf Saskia

Op vrijdag 24 maart heeft groep 8 juf Saskia verrast met een high tea. De juf heeft met ingang van april een nieuwe baan gevonden in Rijswijk dus....tijd voor een afscheidsfeestje. Onze juf was totaal verrast. Wat zijn er voor de high tea veel hapjes gemaakt door de kinderen. Klasse. Ook de drankjes werden door de kinderen verzorgd. De juf kreeg bloemen, een dinerbon, de nieuwe klassenfoto, cadeautjes en we hebben voor de juf gezongen. Een speciale tekst op het lied Torenhoog (onze nieuwe musical). Het klinkt nu al helemaal te gek! Op donderdag 22 juni horen jullie de oorspronkelijke versie tijdens de musical. Noteer vast in je agenda.