Groep78
Foto 9
20140425 123diversen

Digitale memo

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

De Drie Ballonnen

 Graag stellen wij ons aan u voor!  

De Drie Ballonnen méér dan kinderopvang vangt op veel locaties in Zoetermeer kinderen op, in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Zoals de naam al aangeeft is het een organisatie die méér doet dan alleen kinderen opvang bieden.  

Wij hebben aandacht voor het individuele kind en zorgen dat er een goede sfeer is waarin kinderen zich prettig voelen. Waar veilig gespeeld kan worden en kinderen zichzelf kunnen ontplooien.  Hiertoe hebb

en we een heel praktische methodiek ontwikkeld die de kinderen spelenderwijs leren kennen. Met elkaar maken we een omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en zichzelf mogen zijn, waarbij wij met kinderen omgaan vanuit een unieke visie.

Wij verzorgen dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar.  We hanteren een heel gunstig tarief en hebben ruime openingstijden van 7.00 uur ‘s morgens tot 18.30 uur ‘s avonds. We bieden hoge kwaliteit en behoren tot de goedkoopste kinderdagopvang organisatie in de regio.

De BSO in Basisschool Noordeinde

De BSO in Basisschool het Noordeinde vindt plaats in de aula van de school. We halen kinderen op bij Basisschool de Buut en de Baanbreker en nemen hen mee naar de BSO in het Noordeinde.

Op de BSO zijn leuke hoeken gecreëerd waar de kinderen in kunnen spelen. Wij bieden iedere dag een knutsel- en sport en spel activiteit aan waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Dit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. 

In de vakantie bieden wij een uitgebreid activiteitenaanbod aan en nemen we de kinderen mee met een workshop/uitje. Het activiteitenaanbod staat voor aanvang van een vakantie op onze site www.drieballonnen.nl vermeld. 

Rochelle en Petra werken al jaren met veel plezier bij De Drie Ballonnen en halen hun energie uit het begeleiden van de activiteiten met de kinderen.

Petra Rochelle